تبلیغات
تنهایی های من ( پریسا ) - پای گوشت لبنانی | پای گوشت چرخانجامه آسان و فوری

پای گوشت لبنانی | پای گوشت چرخانجامه آسان و فوری

جمعه 2 تیر 1396 04:09 ب.ظ

 

پای گوشت لبنانی | پای گوشت چرخانجامه آسان و فوری • رها فان

  • پای گوشت لبنانی | پای گوشت چرخانجامه آسان و فوری • رها فان

    پای گوشت لبنانی

     

    پای گوشت لبنانی شبیه یک پیتزای ساده بدون پنیر هست. مایه گوشتی روی پای خیلی ساده و از تفت دادن پیاز، گوشت، گوجه، رب انار و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. مقدار ادویه‌ها را می‌توانید به دلخواه تغییر دهید و رب انار را هم می‌توانید به همراه رب گوجه جایگزین کنید. همچنین می‌توانید برای تهیه سریع‌تر پای گوشت، به جای خمیر پای که دستور آن ذکر انجام گرفته هست از خمیر پیتزای نازک هم هستفاده کنید. بدین ترتیب پای گوشت نیم تایمه آماده می‌شود.

     

    برای سرو در حیاتیانی‌ها می‌توانید پای گوشت لبنانی را به صورت فینگرفود درآورید و از خمیر‌های کوچک به همراه قطر ۱۰ سانتی هستفاده کنید. این پای گوشت همراه به همراه سبزی خوردن، سس تند و دوغ عالی می‌شود.

     

    پای گوشت کوچک

    طرز تهیه: ابتدا خمیر پای را آماده کنید. به صورت حتم همان‌طور که گفته انجام گرفت می‌توانید از خمیر پیتزای آماده هم هستفاده کنید ولی اگر می‌خواهید طعم پای گوشت تکمیلاً خانگی را بچشید این دستو را دنبه همراهل کنید. خمیر مایه را همراه به همراه مقدار خیلی کمی شکر داخل آب گرم (۲ و ۱/۴ پیمانه) بریزید و حل کنید.

     

    در ظرف بزرگی آرد و نمک را به همراه هم مخلوط کنید. سپس خمیر مایه حل انجام گرفته را به آن اضافه کنید. می‌توانید مواد را در غذا ساز بریزید یا تعداد دقیقه به همراه سری خمیرخانوم همخانوم برقی بخانومید تا خمیر آماده شود. اما راه دیگر آن این هست که مواد را به همراه دست ورز بدهید. به صورت حتم روش دستی افزایش طول می‌کانجام گرفت.

     

    وقتی خمیر را نیکو ورز دادید روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر ۲۰ دقیقه بماند. در این مدت گوشت را آماده کنید.

     

    دانه کاج را از قبل بوداده کنید و پیاز و گوجه را خیلی ریز خرد کنید. کف تابه‌ی بزرگی را روی شعله قرار دهید تا داغ شود. سپس دو قاشق روغن را اضافه کنید و پیاز خرد انجام گرفته را تعداد دقیقه در آن تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. گوشت چرخانجامه را همراه به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت بدهید تا گوشت به رنگ قهوه‌ای درآید. گوجه خرد انجام گرفته را اضافه کنید و تفت بدهید تا آب آن کمی بخار شود. در آخر رب انار را همراه به همراه دانه‌های کاج بوداده و جعفری خرد انجام گرفته (و اگر دوست دارید آب لیمو) اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. گوشت را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.

     

    فر را به همراه دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. وقتی خمیر پای آماده انجام گرفت آن را به صورت دایره‌هایی به قطر ۲۰ سانت و ضخامت کاهش از ۱ سانت پهن کنید و روی سینی فر قرار دهید. روی هر خمیر ۳۴ قاشق از گوشت را بریزید و متناسب پخش کنید.

     

    سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر کمی طلایی شود، می‌توانید ۲ دقیقه هم شعله روی فر را روشن کنید. موقع سرو می‌توانید کمی جعفری‌ خرد انجام گرفته هم روی پای گوشت لبنانی بریزید و میل بفرمایید.

     

    پای گوشت به همراه مهست و خیار

     


برچسب ها: پای ، گوشت ، لبنانی ، | ، چرخانجامه ،